Історія нашого бренду почалась зі свіжого Карпатського повітря та кришталево чистої джерельної води…
У 2006 році ми відкрили наш маленький готельний комплекс «Skilandhouse» з невеличким ресторанчиком, у якому завжди було тепло та затишно біля каміну, особливо після катання. З першого дня роботи ми намагались задовільнити наших гостей якісним продуктом та послугою. Звичайно серед страв та напоїв у нашому меню завжди було пиво. Ми перепробували багато різних видів цього чудового напою та змінили багатьох український та закордонних масових виробників пива, проте на смак вони були одноманітні, пастеризовані та фільтровані, а споживач бажав найкращої якості у всьому.
У 2014 році в Україні активно почало розвиватись крафтове пивоваріння і ми відкрили першу і єдину на сьогоднішній день Крафтову Пивоварню «Bartik Beer» у Буковелі. Все почалось з варіння трьох класичних сортів пива: пшеничного, світлого та бронзового елю. Наші гості високо оцінили якість нашого пива, що спонукало нас до подальшого розвитку та розширення потужностей.
У 2016 році ми відкрили ще одну Крафтову Пивоварню «Bartik Beer» у місті ІваноФранківськ. Пивоваріння та вдячність наших клієнтів захопило нас настільки, що ми вирішили презентувати наш продукт і на великих крафтових та регіональних фестивалях. У процесі виробництва ми використовуємо тільки найкращу сировину від відомих світових брендів. Наше пиво не піддається пастеризації та фільтрації, тому споживач отримує високоякісний «живий» продукт з максимальним вмістом корисних речовин. Вдячність наших клієнтів та завжди чудові відгуки, спонукали нас до ще більшого розвитку та збільшення потужностей. Ми відкрили нову пивоварню промислового типу, та виходимо на регіональний рівень і у зв’язку з цим створили для Вас нову крафтову лінію під торговою маркою «Brew Bear». Ми так захопились, що на даний момент варимо уже більше 20ти видів крафтового пива, серед яких унікальні сорти Карпатських чорниць, меду та вишні, аромати цілющого імбиру та ціла лінія класичних «стаутів», «елів» та «лагерів».